viernes, 6 de agosto de 2010

Curses de braus: Camats demana que "es respecti una decisió presa de forma democràtica"

En referència a la polèmica sorgida aquesta setmana arran de la prohibició de les curses de braus a Catalunya, Camats ha demanat que "es respecti una decisió presa de forma democràtica" i ha desitjat que aquesta iniciativa es repeteixi en altres Parlaments. Per a Camats és importants que s'articuli un debat sobre l'eliminació de les curses de braus, però que "aquest ha de ser un debat d'idees i no pot caure mai en la violència". Preguntada sobre la decisió anunciada pel conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, aquest cap de setmana de no presentar-se a les pròximes llistes del PSC, Camats l'ha atribuïda "a la incapacitat del PSC d'arrossegar el PSOE" en les decisions que afecten a Catalunya, com per exemple l'Estatut. Per això, Camats ha afirmat que el "PSC ha de decidir què vol ser de gran" i s'ha demostrat que "el federalisme i el model d'una Espanya federal té poc espai dins del PSOE".

Autor: iniciativaverds
Etiquetas: ICV Camats Braus Maltracte Castells

C's: Lo que Montilla se puede permitir pagar para sus hijos lo queremos para todos (28/07/2010)

En la sesión de control en el en Pleno, albert rivera, en nombre de Ciudadanos le recuerda al presidente Montilla que la sentencia del Constitucional dice claramente que en la enseñanza el castellano y el catalán son lenguas vehiculares, por lo tanto le pregunta sobre las medidas concretas que piensa aplicar para que en la enseñanza de Cataluña esto sea así, añadiendo que ciudadanos es partidario de la progresiva introducción de una tercera lengua, el inglés, como vehicular, tal como ocurre en muchos centros privados, como el que acuden los hijos del propio presidente Montilla y de ciudadanos con recursos para pagárselos. Ciudadanos le exige que cumpla la sentencia y que lo que es bueno para sus hijos lo sea también para los alumnos de la enseñanza pública. En la sessió de control al en Ple, Albert Rivera, en nom de Ciutadans li recorda al president Montilla que la sentència del Constitucional diu clarament que en l'ensenyament el català i el castellà són llengües vehiculars, per tant li pregunta sobre les mesures concretes que pensa aplicar perquè en l'ensenyament de Catalunya això sigui així, afegint que ciutadans és partidari de la progressiva introducció d'una tercera llengua, l'anglès, com a vehicular, tal com passa en molts centres privats, com el que van els fills del mateix president Montilla i de ciutadans amb recursos econòmics per pagar-lo. Ciutadans li exigeix que compleixi la sentència i que el que és bo per als seus fills ho sigui també per als alumnes de l'ensenyament públic.

Autor: ciudadanos
Etiquetas: c's ciutadans ciudadanos albert rivera montilla enseñanza bilingüe sentencia estatut

ICV exigeix que CDC retorni els diners desviats de l'adjudicació de l'obra pública

La portaveu d'ICV, Laia Ortiz, ha exigit avui a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) que retorni els diners que "van ser espoliats" del Palau de la Música desviats de l'adjudicació de l'obra pública utilitzant a Fèlix Millet com a intermediari. Ortiz ha fet aquesta petició després que l'Informe dels pèrits judicials de l'Agència Tributària confirmi que els diners que Ferrovial entregava a Millet correspondrien a "una comissió del 4% que va anar a parar als responsables de finances de CDC, a l'antiga Fundació Trias Fargas (actualment CatDem), vinculada al partit nacionalista, i a pagar a empreses proveïdores del partit".

Autor: iniciativaverds
Etiquetas: ICV Ortiz CDC Palau Musica Ferrovial Agencia Tributaria Millet

C's-27/07/2010-Sesión Plenaria-Ley l'Àrea Metropolitana de BarcelonaAutor: ciudadanos
Etiquetas: Produce 64 agk

Homenaje a Joseba Pagazaurtundúa parte 1

Documental homenaje a Joseba Pagazaurtundúa, producido por la Plataforma ¡Basta ya!, y la Fundación Víctimas del terrorismo

Autor: upydmedia
Etiquetas: joseba pagazaurtundúa upyd unión progreso democracia basta ya víctimas del terrorismo