sábado, 7 de agosto de 2010

ICV demana a CDC explicacions sobre les "incontestables anomalies" que acredita l'Oficina Antifrau

Respecte a les conclusions que la Oficina Antifrau ha presentat avui sobre la Comissió parlamentària del Cas Palau, Joan Herrera ha destacat les "múltiples i incontestables anomalies que s'han trobat en el finançament de partits i la necessitat de canvis". Per al líder d'ICV, la falta de transparència de Convergència i de la seva fundació és l'única culpable de que no s'hagin extret més evidències. "No s'ha tingut tota la informació perquè CiU i la seva fundació no l'han volgut aportar", ha afirmat Herrera. Daltra banda, Herrera creu que es prohibiran les curses de braus perquè "són una salvatjada" i no per qüestions identitàries.

Autor: iniciativaverds
Etiquetas: ICV Herrera Oficina Antifrau CDC Braus

C's-26/07/2010-Rueda de prensa extraordinaria Comisión PALAU

Carmen de Rivera, en nombre de Ciudadanos, expone en rueda de prensa extraordinaria en el Parlamento de Cataluña la posición que mantendrña cidadanos en la úiltima sesión de la comisión de Investigación PALAU que se celebrará mañana 27 de julio. Carmen de Rivera, en nom de Ciutadans, exposa en roda de premsa extraordinària al Parlament de Catalunya la posició que mantendrña cidadanos a la úiltima sessió de la comissió de Recerca PALAU que se celebrarà demà 27 de juliol.

Autor: ciudadanos
Etiquetas: c's ciutadans ciudadanos carmen de rivera comision palau corrupcion cataluña millet ciu montilla

Joan Herrera: "S'ha de dir prou a Zapatero en la pròxima vaga general"

El secretari general d'ICV i pròxim canadidat a la presidència de la Generalitat, Joan Herrera, ha demanat avui a tots els catalans a aturar el president del Govern espanyol. "Tenim un dels presidents més superficials en matèria econòmica com mai", ha dit Herrera en referència al president espanyol, alhora que ha demanat que li podem "dir prou de moltes maneres, a les pròximes eleccions generals. Però li haurem de dir prou abans i abans vol dir a la vaga general". Respecte a l'anunci fet ahir per Joan Saura a tota la militància que repetiria com a diputat en el Parlament de Catalunya, Herrera ha volgut lloar la tasca feta pel president d'ICV en aquests anys i ha indicat que això no significa un adéu del líder de la formació ecosocialista. "Continuarem comptant amb Joan Saura", ha dit Herrera alhora que no ha descartat que pugui ocupar algun lloc simbòlic en les pròximes llistes de la formació ecosocialista a les eleccions catalanes.

Autor: iniciativaverds
Etiquetas: ICV Herrera Vaga General Crisi Zapatero Saura

C's: Indicios razonables de corrupción y evidencia de negligencia de CiU y Tripartit

COLABORA CON CIUTADANS: http://www.ciudadanos-cs.org/jsp/publico/participa/donaciones.do Hoy ha terminado la Comisión de Investigación PALAU. en su discurso final, Albert Rivera, en nombre de Ciudadanos ha denunciado que los partidos, especialmente CiU y PSC no han querido ir al fondo de la cuestión: ¿Cómo fue posible que en casi 30 años los máximos responsables políticos de Cataluña , con Pujol, Maragall y Montilla a la cabeza, no hubiesen sospechado nada? a pesar de las alarmas que habían saltado desde hace más de diez años, al señor Millet se le llegó a condecorar con las más altas distinciones de la Comunidad. La máxima responsabilidad política de lo que ha ocurrido corresponde a CiU y al Tripartit, por su negligencia más o menos voluntaria. Independientemente de esta conclusión, que solamente Ciudadanos ha puesto de manifiesto, los claros indicios de corrupción política de CiU y prevaricación de miembros del PSC ( incluido el consejero Castells), inducen a Ciudadanos a apoyar el traspaso a la fiscalía de los trabajos de la comisión, para que en todo caso sean los jueces quien determinen si , aparte de responsabilidades políticas, han existido responsabilidades penales. Avui ha acabat la Comissió d'Investigació PALAU. en el seu discurs final, Albert Rivera, en nom de Ciutadans ha denunciat que els partits, especialmetne CiU I PSC no han volgut anar al fons de la qüestió: Com va ser possible que en gairebé 30 anys els màxims responsables polítics de Catalunya, amb Pujol , Maragall i Montilla al capdavant, no haguessin sospitat res? tot i les alarmes que havien saltat des de fa més de deu anys, el senyor Millet se li va arribar a condecorar amb les més altes distincions del Comunitat. La màxima responsabilitat política del que ha passat correspodne a CiU i al Tripartit, per la seva negligència més o menys voluntària. Independentment d'aquesta conclusió, que només Ciutadans ha posat de manifest, els clars indicis de corrupció política de CiU i prevaricació de membres del PSC (inclòs el conseller Castells,) indueixen a ciutadans a donar suport al traspàs a la fiscalia dels treballs de la comissió , perquè en tot cas siguin els jutges qui determinin si, a part de responsabilitats polítiques, han existit responsabilitats penals.

Autor: ciudadanos
Etiquetas: c's ciutadans ciudadanos albert rivera comision palau corrupcion cataluña millet montull pujol maragall montilla psc ciu tripartit