domingo, 8 de agosto de 2010

Herrera qualifica d'"al.lucinant" discutir de la data de les eleccions i no de la crisi

El secretari general d'ICV i diputat al Congrés, Joan Herrera, ha qualificat avui d'"al.lucinant" la discussió oberta avui sobre l'avançament de les pròximes eleccions catalanes perquè "la discussió no hauria de ser si les eleccions seran a l'octubre o al novembre sinó de com sortir de la crisi econòmica".

Autor: iniciativaverds
Etiquetas: ICV Herrera Crisi Eleccions

C's - Jordi Cañas: El Palaugate, el H. Mas y el M.H. Montilla 07-08-2010Autor: ciudadanos
Etiquetas:

Herrera: "Zapatero només aspira a un autonomisme de curta volada"

El secretari general d'ICV i candidat a les eleccions al Parlament de Catalunya, Joan Herrera, ha mostrat avui a Tarragona la seva preocupació per la poca comprensió del govern espanyol i de Zapatero cap a les sensiblitats mostrades a Catalunya. Per a Herrera la reacció a la sentència del TC demostra que "Zapatero només aspira a un autonomisme de curta volada". "Lamentem que el PSOE no vulgui entendre Catalunya, als catalans i el que es va votar al nostre país", ha afirmat el dirigent ecosocialista. Segons Herrera, aquesta actitud obliga a les forces catalanes a no posar-li tan fàcil a Zapatero. "Les actituds de les forces catalanes haurien de ser diferents amb l'executiu espanyol. No només estem pensant amb el PSC, sinó també amb una CiU que es dedica a donar oxigen a l'executiu espanyol, avantposant el suport a les retallades socials", ha afirmat.

Autor: iniciativaverds
Etiquetas: ICV Herrera Zapatero Autonomisme

C's - Albert Rivera en 'La Vuelta al Mundo' de Veo Tv 26-07-2010Autor: ciudadanos
Etiquetas: C's Albert Rivera en 'La Vuelta al Mundo' de Veo Tv 26 07 2010 Youtube

"Zapatero ha convertido la política española en un culebrón"

El presidente del PP andalúz, Javier Arenas, durante su intervención en la Junta Directiva local del PP de Marbella. (07-08-10) http://bit.ly/bxLO2h

Autor: partidopopular
Etiquetas: Javier Arenas Zapatero Madrid