viernes, 1 de octubre de 2010

Camats: "CiU es fa perdonar amb aquesta proposició haver votat a favor de prohibir els toros"

La portaveu del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Dolors Camats, ha lamentat avui "l'origen instrumental" de la proposició de llei presentada per CiU "que es presenta per regular els correbous però el que fa és blindar-los". Així, Camats ha assegurat que "CiU es fa perdonar amb aquesta proposició per haver votat a favor de prohibir els toros". ICV destaca la incoherència de Convergència i els grups que no mantenen el mateix criteri amb les curses de braus i els correbous.

Autor: iniciativaverds
Etiquetas: ICV Camats Correbous

30-09-10. Salgado registra en el Congreso los PGE para 2011

Unas cuentas "austeras", que van a dar "el impulso a la recuperación"

Autor: psoe
Etiquetas: Salgado PGE

Albert Rivera en "59 segons". Resumen del debate (v.o.s.e.) (28/09/2010)

Resumen subtitulado en castellano del intenso debate suscitado en el programa del circuito catalan de TVE, "59 segons", en el que significados periodistas sometieron a Albert Rivera a un duro interrogatorio que posibilitó que el candidato a la presidencia de la Generalitat de Ciutadans, alcarase cuestiones fundamentales y desmintiese bulos y prejuicios de cierta clase mediática y política catalana en el poder. Resum subtitulat en castellà de l'intens debat suscitat en el programa del circuit català de TVE, "59 segons", en el qual significats periodistes van sotmetre a Albert Rivera a un dur interrogatori que va possibilitar que el candidat a la presidència de la Generalitat de Ciutadans, aclarís qüestions fonamentals i desmentís mentides i prejudicis de certa classe mediàtica i política catalana en el poder.

Autor: ciudadanos
Etiquetas: c's ciutadans ciudadanos albert rivera elecciones calatanas 2010 28N jordi barbeta magada orainich bilingÚismo en cataluña

Duran i Lleida sessió de Control al Govern (29/09/2010)

Duran i Lleida avisa que "una vaga general mai no té èxit si no aconsegueix modificar les polítiques del Govern" El portaveu de CiU en el Congrés insta Zapatero a no jugar amb les pensions para reconciliar-se amb els sindicats (29/09/2010)

Autor: CiUtv
Etiquetas: Duran DUran i Lleida 29S Huelga General COngreso de los DIputados Vaga sindicatos pensiones UDC Unió UNió Democràtica de Catalunya CDC CiU

"Ayer el pueblo decidió libremente, y decidió trabajar"

http://bit.ly/ctX97y La portavoz del Grupo Popular en el Congreso, Soraya Sáenz de Santamaría, ha puesto de manifiesto su postura acerca del resultado de la huelga del 29 de septiembre. (30-09-10)

Autor: partidopopular
Etiquetas: Huelga 29s Forum Europa Sáenz Santamaría

Debate sobre política general Parte IIAutor: upydmedia
Etiquetas: Debate sobre política general Parte II

Alderdi Egunaren laburpena

Alderdi Egunaren laburpena

Autor: Multimediaeaj
Etiquetas: Alderdi Egunaren laburpena

ICV lamenta la incoherència de CiU, PSC i ERC en la votació per blindar els correbous

El diputat d'ICV, Daniel Pi, ha lamentat avui la incoherència de CIU, PSC i ERC en la votació d'avui sobre la proposició de Llei sobre els correubous, el quals han votat a favor mentre que sí que van recolzar la ILP que prohibia les curses de braus. "Què ha portat a aquestes forces polítiques a impulsar una normativa interessada i innecessària?", ha dit Pi mentre ha afegit: "La trista realitat és que els partits que han impulsat una aquesta llei no ho han fet per cobrir un buit legal, sinó per fer-se perdonar davant de determinats sectors l'aprovació de la ILP per la qual es prohibeixen les curses de braus a Catalunya", ha afirmat el diputat d'ICV en referència al "tripartit taurí": CiU, PSC i ERC.

Autor: iniciativaverds
Etiquetas: ICV Pi Correbous

Tertulia de Mayores

Reivindicar el nuevo rol de los mayores. El Grupo Federal de Mayores apuesta por su papel activo en la sociedad

Autor: psoe
Etiquetas: Grupo Federal de Mayores

C's - Jordi Cañas Rueda de Prensa 30-09-2010Autor: ciudadanos
Etiquetas: C's Jordi Cañas Rueda de Prensa 30 09 2010 Youtube

CiU impulsa la inversió socialment responsable

El Grup ha presentat una proposta, entre el conjunt d´esemenes formulades al Proyecte de Llei d´Economia Sostenible, perquè es detalli la destinació final que es donà als fons de pensions amb l´objectiu que aquesta inversió atengui a criteris sociales i mediambientals

Autor: CiUtv
Etiquetas: Campuzano 2

"La huelga ha sido un fracaso del Gobierno y de los sindicatos"

http://bit.ly/9evTzE Durante su intervención en el Fórum Europa, Mariano Rajoy se refiere a la rebaja de nuestro rating por la agencia Moody´s, "lo que significa que nuestra deuda es más cara y las posibilidades de conseguir crédito son más difíciles". (30-09-10)

Autor: partidopopular
Etiquetas: Huelga 29s Forum Europa Rajoy

INTERVENCIÓN ENE PLENO 30-09-10

PROYECTO DE LEY Orgánica de reforma de la Ley Orgánica 13/1982, de 10 de agosto, de reintegración y amejoramiento del Régimen Foral de Navarra.

Autor: upydmedia
Etiquetas: rosa díez josé bono upyd unión progreso democracia

Jose Luis Bilbao

Jose Luis Bilbao

Autor: Multimediaeaj
Etiquetas: Jose Luis Bilbao

'La vaga va ser un toc d'atenció per Zapatero que no pot ignorar i que l'ha de portar a rectificar'

Roda de premsa de Joan Ridao, secretari general d'Esquerra (30/09/10)

Autor: EsquerraTV
Etiquetas: Joan Ridao ERC Esquerra Republicana de Catalunya Zapatero 29S Vaga General