sábado, 13 de noviembre de 2010

Herrera fa una crida a la gent d'esquerres perquè donin suport a ICV-EUiA

El cap de llista d'ICV-EUiA, Joan Herrera, ha fet aquesta nit una crida a tota la gent d'esquerres perquè no es quedin a casa el 28-N i vagin a votar per la formació ecosocialista per evitar un govern de dretes a Catalunya: "Vull dir a tota la gent d'esquerres que hi ha esperança, que no es resignin , que som majoria els qui volem lluitar contra les injustícies, per deixar als nostres fills un món millor, per sortir de la crisi amb solucions d'esquerres".

Autor: iniciativaverds
Etiquetas: ICV Herrera Eleccions Autonomiques Miralles Pane Saura Mobilitzacio Gent Desquerres

06-11-10 Acto de Marcelino Iglesias en Barcelona

Intervención del Secretario de Organización del PSOE, Marcelino Iglesias, en un acto del PSC junto al president de la Generalitat, José Montilla, y el alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, en Barcelona (Parque de Guineueta)

Autor: psoe
Etiquetas: Marcelino Iglesias José Montilla Jordi Hereu Barcelona

C's Palau de la Música Pegada de carteles - cero h. del 12/11/2010 - Enganxada de cartells

Después de la multitudinaria cena ciudadana decenas de afiliados se dirigieron a la Puerta prinicpal del Palau de la Música catalana para efectuar la PEGADA DE CARTELES que da incio oficial a los quince días de intensa campaña a la elecciones autonómicas del 28 N. El Palau de la Música, emblema y orgullo de la cultura catalana que desgraciadamente ha sido también el emblema de la corrupción del poder nacionalista en Cataluña Després de la multitudinària sopar ciutadana desenes d'afiliats es van dirigir a la Porta prinicpal del Palau de la Música catalana per a efectuar la enganxada de cartells que dóna inici oficial als quinze dies d'intensa campanya a les eleccions autonòmiques del 28 N. El Palau de la Música, emblema i orgull de la cultura catalana que malauradament ha estat també l'emblema de la corrupció del poder nacionalista a Catalunya

Autor: ciudadanos
Etiquetas: C's Palau de la Música Pegada carteles inicio Campaña Autonómicas Albert rivera ciutadans ciudadanos

Inici de campanya a Lleida, Tarragona i Girona

Inici de campanya a Lleida, Tarragona i Girona

Autor: CiUtv
Etiquetas: ciu convergència unió campanya eleccions parlament lleida tarragona girona inici

"El objetivo del PP es el empleo, no el nacionalismo"

http://bit.ly/azQFPm El presidente del PP, Mariano Rajoy realiza su primer acto de campaña electoral catalana junto a Alicia Sánchez Camachi, visitando una residencia y centro de día de mayores en Cerdanyola del Vallés (Barcelona). (12-11-10)

Autor: partidopopular
Etiquetas: Rajoy Alicia Cataluña Mayores

ROSA DÍEZ EN BADALONA 12-11-2010

Resumen de la intervención de Rosa Díez en el mitin celebrado en Badalona con motivo de la Campaña Electoral en Catalunya.

Autor: upydmedia
Etiquetas: rosa díez upyd unión progreso democracia elecciones catalanas 2010

Joan Herrrera: "La hipoteca no pot ser una condemna per tota la vida"

El candidat d'ICV-EUiA a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, Joan Herrera, ha centrat el seu discurs d'avui en la reforma de la llei hipotecària durant la seva visita a Santa Coloma de Gramanet. "La hipoteca no pot ser una condemna que t'arruïni la vida" ha afirmat Herrera, qui també ha demanat als partits polítics "que siguin igual de valents amb els bancs com ho han estat amb els treballadors".

Autor: iniciativaverds
Etiquetas: ICV Herrera Habitatge Hipoteca Eleccions Autonomiques

12-11-10. Rueda de prensa de Zapatero en la Cumbre del G-20

El presidente del Gobierno español, José Luis Rodríguez Zapatero, elogia la reforma del sistema financiero internacional aprobada en la cumbre del G20 en Seúl y considera que con ella `no deberíamos nunca jamás volver a vivir una crisis´ financiera similar a la última.

Autor: psoe
Etiquetas: Zapatero Cumbre G-20

C's Inicio de Campaña 2010 ParlamentosAutor: ciudadanos
Etiquetas: C's Inicio de Campaña 2010 Parlamentos

CAMPANYA - Artur Mas: "Reduir l'atur a la meitat ha de ser un l'objectiu de tot el país"

Artur Mas assegura que "Reduir l'atur a la meitat ha de ser un l'objectiu de tot el país per aixecar Catalunya" durant l'acte 'Crisi i Prosperitat en que ha reunit empresaris i professionals per fer-los arribar el diagnòstic i les propostes de CiU pel que a l'economia, les empreses i la creació de llocs treball.

Autor: CiUtv
Etiquetas: artur mas eleccions catalanes parlament generalitat catalunya 2010 convergencia democratica unio cdc ciu udc president crisi prosperitat treball atur campanya electoral novembre 28-n 28

"Mirar a otro lado ocultando los problemas es un gravísimo error"

http://bit.ly/dBS24q El presidente del Partido Popular, Mariano Rajoy, durante su intervención en la clausura de un acto del PP en Girona. (12-11-10)

Autor: partidopopular
Etiquetas: Rajoy Tripartito Montilla PP PSOE Alicia

PACO CAJA EN BADALONA 12-11-2010

Intervención de Paco Caja, Presidente de la Asociación Convivencia Cívica en Catalunya, en el mitin llevado a cabo en Badalona con motivo de la Campaña Electoral de las Elecciones al Parlament.

Autor: upydmedia
Etiquetas: rosa díez paco caja elecciones cataluña 2010 upyd unión progreso democracia

Puigcercós i la llengua - Tinc una pregunta per vostè

Resposta de Joan Puigcercós a una pregunta sobre l'ús de la llengua al programa "Tinc una pregunta per vostè"

Autor: EsquerraTV
Etiquetas: Esquerra Republicana Catalunya ERC Eleccions Independència Referèndum Català