miércoles, 22 de diciembre de 2010

Noitebús: máis de 10.000 sinaturas contra a súa supresión

Vídeo da entrega realizada por Galiza Nova no Parlamento Galego de máis de 10.000 sinaturas contra a supresión do servizo de Noitebús. O rexistro coincidía cunha emenda do BNG aos Orzamentos da Xunta para 2011 por importe de 4 millóns de euros que permitiría manter o Noitebús. Porén, no Pleno de onte do Parlamento Galego o PP votou en contra da emenda do BNG co que o servizo de Noitebús non funcionará en 2011.

Autor: TELEBNG
Etiquetas: Noitebus Xunta Galiza Galicia BNG

Jubilació als 67 anys: "Si ho fes el PP, el PSOE cridaria a la vaga general"

El secretari general d'ICV i president del grup parlamentari d'ICV-EUiA al Parlament de Catalunya, Joan Herrera, ha rebutjat avui les retallades socials i laborals anunciades pel Govern espanyol com ara l'ampliació de la jubilació als 67 anys i ha retret a l'Executiu que presideix José Luis Rodríguez Zapatero de tenir "insensibilitat social". "Cal expressar avui que per aquí no anem bé, que l'ampliació de la jubilació és una retallada de drets en tota regla, una de les majors agressions a l'estat de Benestar", ha subratllat. Durant la manifestació que ha tingut lloc aquesta tarda pels carrers del centre de Barcelona, Herrera ha arribat a assegurar que "el que avui està justificant el Govern del PSOE portaria al PSOE, si no governés, a justificar una vaga general contra el PP" i ha lamentat que el programa socialista a dia d'avui "no es diferencia del programa del PP". Per a Herrera, "si el que avui està fent Zapatero ho fes el PP els primers que cridarien a la vaga general seria el PSOE amb una mobilització contundent".

Autor: iniciativaverds
Etiquetas: ICV Herrera Jubilacio 67Vaga General Mesa Parlament

C's -Investidura de A. Mas: el NO de Ciutadans (21/12/2010) -resumen de la intervención

toda la información de la actividad parlamentaria de C's: http://parlament.ciudadanos-cs.org/ Resumen de la intervención en VOSE enlas partes habladas en catalán, de Albert Rivera fijando la posición de Ciudadanos en el debate de investidura de Artur Mas, con enlaces directos a la intervención completa, la contestación de Artur Mas y la posterior réplica de Albert Rivera Resum de la intervenció en VOSE a les parts parlades en català, d'Albert Rivera fixant la posició de Ciutadans en el debat d'investidura d'Artur Mas, amb enllaços directes a la intervenció completa, la contestació d'Artur Mas i la posterior rèplica d'Albert Rivera

Autor: ciudadanos
Etiquetas: c's ciutadans ciudadanos albert rivera artur mas debate de investidura parlament de catalunya

REFORMA DEL ESTUTO DE EXTREMADURA 21-12-2010

Propuesta de reforma del Estatuto de Autonomía de Extremadura.

Autor: upydmedia
Etiquetas: upyd unión progreso democracia rosa díez estatuto extremadura reforma

Reforma das Pensións: Declaracións de GuillermeAutor: TELEBNG
Etiquetas: pensións reforma pensiones BNG

Herrera: "No podem acceptar la imposició del TC i que significa no respectar l'Estatut aprovat"Autor: iniciativaverds
Etiquetas: ICV Herrera tribunal Constitucional TC Comissio Parlamentaria

C's Albert Rivera en 'Otro gallo cantaría' de Intereconomía Tv 17 12 2010YoutubeAutor: ciudadanos
Etiquetas: C's Albert Rivera en 'Otro gallo cantaría' de Intereconomía Tv 17 12 2010Youtube

P.L.O. MODIFICACIÓN LEY ELECTORAL 21-12-2010

Proposición de Ley Orgánica por la que se modifica la Ley Orgánica 5/1985, de 19 de junio, del Régimen Electoral General.

Autor: upydmedia
Etiquetas: upyd unión progreso democracia rosa díez ley electoral modificación