lunes, 3 de enero de 2011

Camats reclama que Felip Puig actuï des del "rigor" i no des del "revengisme"

La portaveu del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Dolors Camats, ha destacat avui "les contradiccions" del Govern d'Artur Mas a l'hora de nomenar els seus futurs consellers. "Tot i que Mas durant el seu discurs d'investidura va assegurar que no es tractava d'un retorn, la majoria dels consellers ja ho havien estat en l'època de Jordi Pujol", ha recordat Camats per la qual cosa ha remarcat que es tracta d'un govern de "retorn al passat" alhora que "molt ideològic". Camats ha demanat a Felip Puig que actuï des del "rigor" i "sabent del què parla" i no des del "revengisme" a l'hora d'anunciar determinades mesures com la supressió del codi ètic, la instal·lació de càmeres a les comissaries o la flexibilització dels 80 quilòmetres per hora "perquè això és més ideològic que res". "Puig hauria de tenir present que són mesures premiades a nivell internacional per l'èxit en els seus resultats com la reducció de la contaminació, de la sinistralitat i la mortalitat a la carretera, o per tenir un trànsit més fluid amb els 80 o la desaparició de denúncies falses o pel prestigi internacional del cos de Mossos d'Esquadra amb les càmeres de seguretat", ha sentenciat.

Autor: iniciativaverds
Etiquetas: ICV Camats Felip Puig Revengisme

C's- Réplica de Albert Rivera a Artur Mas en el debate de investidura (21/12/2010)

Albert Rivera da la réplica a Artur Mas en la contestación de éste a la toma de posición de Ciudadanos en el debate de Invstidura del Presidente de la Generalitat Albert Rivera dóna la rèplica a Artur Mas a la contestació d'aquest a la presa de posició de Ciutadans en el debat d'investidura del president de la Generalitat

Autor: ciudadanos
Etiquetas: c's. ciutadans ciudadanos albert rivera artur mas debate de investidura parlametn de catalunya

C's da el NO a la investidura de Artur Mas.Intervención de Rivera en el Pleno 23/12/2010

toda la información de la actividad parlamentaria de C's en: http://parlament.ciudadanos-cs.org/ Intervención de Albert Rivera en el Pleno del segundo intento de investidura de Artur Mas, en la que razona la negativa de Ciudadanos a ésta. Intervenció d'Albert Rivera en el Ple del segon intent d'investidura d'Artur Mas, en què raona la negativa de Ciutadans a aquesta.

Autor: ciudadanos
Etiquetas: c's ciutadans ciudadanos artur mas parlament de catalunya