domingo, 23 de enero de 2011

Galego no Senado: Guillerme considera unha vergonza que os senadores galegos do PP non o utilizenAutor: TELEBNG
Etiquetas: Senado lenguas linguas cooficiales cooficiais galego gallego PP BNG Galiza Galicia

Gomà: "ICV té les condicions i la confiança per aconseguir un bon resultat electoral"

El president del grup municipal d'ICV-EUiA a l'Ajuntament de Barcelona, Ricard Gomà, s'ha mostrat convençut que ICV té les condicions i la confiança per aconseguir un bon resultat electoral i ha destacat "la cohesió interna" i "la manca d'interrogants estratègics de fons en el seu projecte polític" com a punts forts de la coalició. Així, Gomà ha posat en valor que la coalició ha fet "una renovació en clau local amb un discurs innovador per fer front als reptes de la ciutat del segle XXI" i ho ha contraposat amb "els embolics d'ERC" i amb les primàries al PSC que segons el cap de llista per Barcelona en les properes municipals "tenen més a veure amb "mecanismes de reacció interna a la desesperada per gestionar crisi profundes de projecte" que no amb "l'aprofundiment democràtic".

Autor: iniciativaverds
Etiquetas: ICV Goma Eleccions Municipals Sociovergencia

Extremadura 2011. Entrevista en PSOE TV al candidato socialista a la Presidencia de Extremadura

Guillermo Fernández Vara, consolidando la Extremadura progresista

Autor: psoe
Etiquetas: Fernández Vara

C's-Pacto anticorrupción YA & PROU de demagògia antiespanyola.(v.o.s.e.) Pleno19/01/2011

toda la información de la actividad parlamentaria de Ciutadans: http://parlament.ciudadanos-cs.org/ El en Pleno de hoy el PSC y CiU han comenzado a "poner en marcha el ventilador" de los casos de corrupción. Ciudadanos ha pedido seriedad y ha invitado a los partidos a firmar el PACTO ANTICORRUPCIÓN que ha presentado en el Parlament. Si no se firma C's anuncia su tramitación como proposición de Ley. Por otra parte ha censurado la demagogia antiespañolista de los nacionalistas y su mantra "España nos roba" especialmente a ERC, corresponsable en el Tripartit del desbocado déficit fiscal que tiene Catalunya. El Ple d'avui el PSC i CiU han començat a "posar en marxa el ventilador" dels casos de corrupció. Ciutadans ha demanat serietat i ha convidat els partits a signar el PACTE ANTICORRUPCIÓ que ha presentat al Parlament. Si no se signa C's anuncia la seva tramitació com a proposició de llei D'altra banda ha censurat la demagògia antiespanyolisme dels nacionalistes i el seu mantra "Espanya ens roba" especialment a ERC, coresponsable en el Tripartit de l'desbocat dèficit fiscal que té Catalunya.

Autor: ciudadanos
Etiquetas: c's ciutadans ciudadanos albert rivera españa nos roba erc pacto anticorrupcion

Esteban González Pons: "Nuestra época está pidiendo a gritos una nueva política"

El vicesecretaria de Comunicación del PP, Esteban González Pons, presenta la Sesión Plenaria: "Más sociedad, mejor gobierno" en el marco de la Convención Popular 2011 "Puedes confiar". (22-01-11)

Autor: partidopopular
Etiquetas: Esteban González Pons PP política

ACTO PRESENTACIÓN CANDIDATOS IGNACIO PRENDES 15-01-2011

Intervención de José Ignacio Prendes, candidato a la Presidencia del Principado de Asturias en el acto de presentación de candidatos a las elecciones autonómicas y municipales de 2011, el día 15-01-2011.

Autor: upydmedia
Etiquetas: rosa díez upyd candidatos autonómicas municipales unión progreso democracia ignacio prendes principado de asturias

Televisións portuguesas na Galiza

Rolda de prensa do BNG e do Bloco de Esquerdas

Autor: TELEBNG
Etiquetas: Portugal Galiza televisións recepción televisiones Galicia BNG Bloco

Herrera alerta de les retallades en l'autogovern

El secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha dit que la crisi no pot significar la retallada de l'autogovern "amb la versió gore d'Aznar quan parla que s'ha d'acabar amb l'estat de les autonomies o amb la versió light de Zapatero amb la retallada de l'estat autonòmic quan ha parlat de l'escenari recentralització". "Diem que no a qualsevol de les retallades", ha assegurat el secretari general ecosocialista que ha apostat una vegada més per "una sortida justa a la crisi econòmica". "És en aquest context que se situen les municipals i hem de recordar que quan el canvi ve de la mà de CiU significa una alineació dels interessos privats en contra dels serveis públics", ha advertit alhora que ha afegit que CiU és "el consell d'administració del sector financer i de les empreses de Catalunya que només fa polítiques per uns quants".

Autor: iniciativaverds
Etiquetas: Herrera Retallades Autogovern Sociovergencia

CLM 2011. Entrevista en PSOE TV al candidato socialista a la Presidencia de Castilla La Mancha

José María Barreda defiende la gestión socialista en Castilla-La Mancha

Autor: psoe
Etiquetas: José María Barreda Castilla-La Mancha

C's - Albert Rivera en ' Más se perdió en Cuba' debate sobre la corrupción 08-01-2011Autor: ciudadanos
Etiquetas: C's Albert Rivera en Más se perdió Cuba' debate sobre la corrupción 08 01 2011 DV agk

ACTO PRESENTACIÓN CANDIDATOS Mª LUISA GARCÍA 15-01-2011

Intervención de María Luisa García Borruel, candidato a la Presidencia de la Junta de Extremaduraen el acto de presentación de candidatos a las elecciones autonómicas y municipales de 2011, el día 15-01-2011.

Autor: upydmedia
Etiquetas: rosa díez upyd candidatos autonómicas municipales unión progreso democracia maría luisa garcía borruel junta de extremadura

María Dolores de Cospedal contesta a las preguntas del Question Call

La secretaria General del PP, María Dolores de Cospedal contesta a las preguntas de los ciudadanos en la Convención Populares 2011 (22-01-11)

Autor: partidopopular
Etiquetas: cospedal question call pp convencion psoe currelas