miércoles, 26 de enero de 2011

Reforma das pensións: rolda de prensa de Olaia Fernández DavilaAutor: TELEBNG
Etiquetas: pensións reforma pensiones BNG Galiza Galicia Davila

Herrera demana a Mas que també acabi amb la impunitat d'activitats delictives com les del "Palau"

El secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha respost al conseller d'Interior, Felip Puig, que ha anunciat "tolerància zero" amb el moviment okupa a Barcelona, que "la major transgressió que hi ha hagut a Barcelona és el saqueig del Palau de la Música per Fèlix Millet" i ha recordat al conseller que la justícia té una causa separada que investiga pressumptes pagaments irregulars a CDC per "la transgressió del cas Palau". D'altra banda, Herrera a afirmat que les vagueries "no tenen per què representar més diners, és simplement fer les coses de forma diferent" i ha acusat la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, de posar l'austeritat com a "excusa" per no fer les vagueries.

Autor: iniciativaverds
Etiquetas: ICV Herrera Cas Palau Millet Vegueries

23-01-11. Rubalcaba clausura en Guadalajara un Foro sobre Políticas de Empleo

"Vamos a dar un acelerón a todas las reformas para anticipar la creación de empleo"

Autor: psoe
Etiquetas: Rubalcaba Guadalajara

C's - Albert Rivera. Entrevista en Canal Català Tv 19-01-2011Autor: ciudadanos
Etiquetas: C's Albert Rivera Entrevista en Canal Català Tv 19 01 2011

pleno pacto toledo.f4v

CiU celebra la renovació del Pacte de Toledo perquè garanteix la sostenibilitat del sistema de pensions des del consens polític

Autor: CiUtv
Etiquetas: pleno pacto toledo

González Pons: "El Fiscal General del Estado no es neutral"

http://bit.ly/fE1njD El vicesecretario de Comunicacion del PP, Esteban González Pons, en la sesión de control al Gobierno. (25-01-11)

Autor: partidopopular
Etiquetas: González Pons Esteban corrupción Fiscal

RÉGIMEN DE INCOMPATIBILIDADES 25-01-2011

TOMA EN CONSIDERACIÓN DE LA PROPOSICIÓN Del Grupo Parlamentario de Esquerra Republicana-Izquierda Unida-Iniciativa per Catalunya Verds, para mejorar la eficacia del régimen de incompatibilidades de los Diputados y Senadores y otros cargos de órganos públicos (Orgánica).

Autor: upydmedia
Etiquetas: upyd unión progreso democracia rosa díez incompatibilidades públicas

Privatización das caixas de aforros: posición do BNG

O BNG está contra a privatización e bancarización das caixas pactada por PSOE e PP. Defendemos que sigan mantendo o seu carácter social, que a súa sé estea en Galiza e que se poñan ao servizo da economía galega.

Autor: TELEBNG
Etiquetas: privatización bancarización caixas cajas Galiza Galicia Novacaixagalicia BNG

Ortiz acusa Felip Puig d'instrumentalitzar i fer política amb el cos de mossos d'esquadra

La portaveu d'ICV, Laia Ortiz, ha acusat el nou conseller d'Interior d'"instrumentalitzar" i "fer política" amb el cos de mossos d'esquadra en "treure pit del compliment d'una ordre judicial", en referència al desallotjament del cinema de Via Laietana el dissabte de matinada. "Des d'ICV no defensem la impunitat però en tot tipus de delictes, també en els de finançament irregular de partits polítics", ha dit la portaveu ecosocialista esperant la mateixa actitud del Govern de CiU en els temes de corrupció política. Per altra banda, Ortiz ha acusat a Alícia Sánchez Camacho de "submissió" al PP de Madrid i també al d'Andalusia després de les declaracions fetes aquest matí a Catalunya Ràdio donant suport a les afirmacions del president del PP a Andalusia, Javier Arenas, d'aquest cap de setmana. "És un símptoma de manca de criteri el no defensar Catalunya", ha dit la dirigent ecosocialista alhora que els ha emplaçat a tots dos "a no usar els nens, ni els catalans ni els andalusos, per fer política".

Autor: iniciativaverds
Etiquetas: ICV Ortiz Puig CiU Mossos Camacho PP

24-01-11. Rueda de prensa de Marcelino Iglesias tras la reunión de la Ejecutiva

Mientras el PP está de "fiesta", el PSOE toma decisiones

Autor: psoe
Etiquetas: Marcelino Iglesias ferraz ejecutiva

C's: 1ª proposición de Ley. Modificación Ley de educación (Jordi Cañas 25/11/2011)

En la rueda de prensa de hoy en el Parlament Jordi Cañas anuncia que la primera proposición de Ley que Ciudadanos presentará en esta legislatura sera la de Modificación de la Ley de educación a fin de adecuarla a las sentencias del Tribunal constitucional y del Supremo, a fin de que la lengua castellana como cooficial en Cataluña se introduzca como vehicular, juntamente con el catalán y para proponer la progresiva introducción del inglés como vehicular. En la roda de premsa d'avui al Parlament Jordi Cañas anuncia que la primera proposició de llei que Ciutadans presentarà en aquesta legislatura serà la de Modificació de la Llei d'educació a fi d'adequar-la a les sentències del Tribunal Constitucional i del Suprem, per tal que la llengua castellana com cooficial a Catalunya s'introdueixi com vehicular, juntament amb el català i per proposar la progressiva introducció de l'anglès com a vehicular.

Autor: ciudadanos
Etiquetas: c's ciutadans ciudadanos jordi cañas bilingüismo en catalunya

Rajoy: "Sólo si hay empleo habrá prosperidad y esta es nuestra principal responsabilidad"

El presidente del Partido Popular, Mariano Rajoy clausura la Convención Popular 2011 "Puedes confiar" en Sevilla. (23-01-10)

Autor: partidopopular
Etiquetas: Rajoy PP Partido Popular

VOTOS PARTICULARES AL INFORME DE LA COMISIÓN DEL PACTO DE TOLEDO

INFORME de evaluación y reforma del Pacto de Toledo, aprobado por la Comisión no permanente de seguimiento y evaluación de los acuerdos del Pacto de Toledo.

Autor: upydmedia
Etiquetas: rosa díez pensiones diputados upyd unión progreso democracia pacto de toledo

osu Erkoreka ETB2ko "egun on euskadi" saioan - Josu Erkoreka en "egun on euskadi"

osu Erkoreka ETB2ko "egun on euskadi" saioan - Josu Erkoreka en "egun on euskadi"

Autor: Multimediaeaj
Etiquetas: osu Erkoreka ETB2ko egun on euskadi saioan Josu en

Joan Puigcercós davant la composició del nou Govern

Compareixença de Joan Puigcercós a la sessió plenària del Parlament de Catalunya el 19 de gener del 2011 sobre la composició del nou Govern.

Autor: EsquerraTV
Etiquetas: Puigcercós debat Govern